Skip to main content

FINALEMENT! EEN VERNIEUWDE WWW.ALLESUITDESOEP.NL!

À VOTRE SERVICE!!

We hadden het al voorzichtig aangekondigd. Nu is onze vernieuwde website een feit! Wij heten iedereen van harte welkom om snel een kijkje te nemen. Samen met @appmeesters uit Eindhoven hebben we keihard gewerkt aan de metamorfose. Overigens met dank aan neef @Jente Penterman die de eerste steen voor de website heeft gelegd.

Belangrijkste uitdaging was hoe we het makkelijker konden maken voor onze nieuwe en vaste klanten met behoud van de vertrouwde look!

ENKELE SOEPERHANDIGE GEMAKKEN OP EEN RIJ

  • Vegan of Vega wensen? Fijne icoontjes maken het direct inzichtelijk!
  • In de bestelkalender met één klik op de soep naar keuze een preview ter vergroting van de voorpret. Uiteraard met vermelding van ingrediënten en serveersuggesties.
  • Direct 10% korting op 10 x 1000 ml bij aankoop van de ‘Alles uit de soepenkaart’ en altijd in beeld hoeveel credits u nog kunt opsouperen.
  • Een heuse winkelpagina voor originele kadoos als een culinaire ‘Soepproeverij’ en een ‘Alles uit de Soepenkaart’.
  • Onze verkooppunten hebben een welverdiend podium gekregen
  • Last but not least een blog waarmee wij u op de hoogte houden van nieuwe culinaire uitspattingen van ‘le chef’ en leuke tips en trics over alles wat met soep te maken heeft.

Enfin, het mag duidelijk zijn dat wij razend enthousiast zijn 🙂

Wij hopen dat u dat ook bent en staan open voor suggesties! Sterker nog….

WIJ VERBINDEN ER EEN PRIJSJE AAN!

Of het nou gaat om een suggesties voor de website, een idee voor een soep special of een soeperleuk kado-idee… ! Stuur het voor 15 oktober a.s. in naar dechef@allesuitdesoep.nl. Het beste, origineelste idee ontvangt van ons 1000 ml soep naar keuze op basis van het aanbod in de bestelkalender.

‘Be our guest’ en deel je soeperhot idea met ons! Leuk natuurlijk als je onze pagina daarbij niet vergeet te liken en Alles uit de soep te volgen 🙂