Skip to main content

De soepen

Culinaire pure en goed gevulde soepen met verse en gezonde ingrediënten en het gemak van ‘kant en klaar’.

Waar het kan met seizoensgroenten uit de eigen moestuin van de chef! In elk geval altijd vers! Soepen met minimale toevoegingen van smaakstoffen als zeezout en suiker en heel natuurlijk zónder kunstmatige toevoegingen.

Voor wie

Particulier

Bedrijf

Restaurant

De chef

Aangenaam! Ik ben Patrick Duclovel alias uw chef! Geboren en opgegroeid in het Franse Martinique, een subtropisch eiland in de Caraïben.
Martinique biedt een veelheid aan vruchten, groenten en specerijen. Hier is mijn liefde voor geuren, smaken en koken ontstaan. In mijn loopbaan als cuisinier, sous-chef en chef de cuisine heb ik met een veelheid aan internationale keukens kennis gemaakt. De bourgondische Franse, de exotische Creoolse en ook de Nederlandse vaak Frans getinte keuken.

In de huidige 24-uurs maatschappij hebben en nemen mensen vaak te weinig tijd om gezond en gevarieerd te koken. Het is dan ook heel verleidelijk om voor ‘kant en klaar’ of fastfood te kiezen. Dit met de wetenschap dat we liever anders willen voor onze gezondheid en die van ons gezin. Vaak bevatten deze snelle maaltijden veel bewerkte producten. Met ‘Alles uit de soep’ wil ik graag bijdragen aan een gezondere leefstijl voor iedereen met het gemak van ‘kant en klaar’. Daarnaast en vooral moet eten verfijnd lekker en vol van smaak zijn

Zonder op te willen scheppen schep ik er genoegen in om u kennis te laten maken met mijn variatie aan culinaire, pure soepen.

Ik heet u van harte welkom bij Alles uit de soep!

Hoe werkt het?

De soepen

Jij kiest de soep waarvan jij wilt genieten!

Wekelijkse soep
tot het vaste assortiment behoren een goed gevulde tomatensoep en een traditionele dubbel getrokken runderbouillon met verse groenten. Deze zijn elke week te bestellen.

Seizoensoep
elk seizoen worden er twaalf soepen aangeboden. Dit betekent elke twee weken wisselende op het seizoen afgestemde soepen. Bourgondisch, exotisch maar ook gewoon oer-Hollands.

Ga naar de bestelkalender

Praktische informatie

Hoeveel soep heb ik nodig?

Bestellen

Kies uw soep en leverdatum

Contact

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Speciale (dieet)wensen

In principe is het altijd mogelijk rekening te houden met dieetwensen. Glutenvrij, lactosevrij, natriumarm etc. Er moet dan wel rekening gehouden worden met een minimale afname vanaf vijf liter. Hebt u speciale wensen? Wij luisteren naar u en vertellen u graag wat onze mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact met ons op. Bij Alles uit de soep werken wij volgens de HACCP richtlijnen maar om de kans op kruisbesmetting zoveel als mogelijk uit te sluiten, stellen wij het op prijs dat u bij eventuele allergieën vooraf even contact met ons opneemt.

Leende – Gezond Dorp

Wanneer u de voorkeur geeft aan koolhydraatarme soepen dan adviseren wij u de soepen zonder toegevoegde deegwaren als aardappels en pastavarianten.

Kan de soep ingevroren worden?

Ja, dat kan. De soep wordt echter geleverd in glazen potten. U dient deze dus zelf in een geschikte diepvriesverpakking te doen. Wanneer sprake is van al ingevroren soepen zullen wij dit aangeven in de bestelkalender